Een stoere Hummer Limo huren!

limousine verhuur Stoer ding, hè? De Hummer H2 Limousine is een imposante limo met alle denkbare luxe. DVD, TV's, super stereo, een goed gevulde minibar, sterrenhemel, sfeerverlichting en nog veel en veel meer. De Hummer H2 Limousine is met 11 meter superstretched en geschikt voor 10 - 14 personen. Limousine Land biedt Hummer limo verhuur door heel Nederland. Door onze unieke formule kunnen wij deze dekking garanderen en daardoor de Hummer limo verhuur voor de laagste tarieven aanbieden. Wil je ook binnenkort rondtoeren in zo'n stoere Hummer limo? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan bij Limousine Land voor Hummer limo verhuur bij jou in de buurt!

Hummer limousine interieur

De Hummer H2 White Edition

De Hummer limo is het jongste type limousine. Oorspronkelijk een legerauto en in 2006 voor het eerst geproduceerd als een stretched limo. De Hummer H2 komt met vele, vele extra's. Net als bij de Lincoln Stretched Limousine, die je ook bij Limousine Land kunt huren, is rond de Hummer H2 elke eis gesteld op het gebied van netheid van de wagen en de ervaring van de goed opgeleidde chauffeur. Limousine Land houdt de topkwaliteit hoog in het vaandel rond de Hummer, want deze top limo biedt natuurlijk niets anders dan absolute stijl en klasse. Wil je meer weten over de Hummer H2 Limousine en de mogelijkheden van het huren van deze indrukwekkende limo? Bel dan met Limousine Land 085 - 068 55 38. Of heb je genoeg gezien en sta je te trappelen om met de Hummer H2 op stap te kunnen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan voor het huren van de heftige Hummer!

Hummer Limo arrangementen bij jou in de buurt

Limousine Land biedt limousine verhuur door heel Nederland. Er zijn talloze limousine verhuur bedrijven bij ons aangesloten die samen het huren van limo's mogelijk maken in elke regio. De Hummer limo kun je dus ook huren bij jou in de buurt! Wil je voor een bijzondere gelegenheid binnenkort de sfeer eens goed verhogen? De Hummer is te huur voor elke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan je trouwdag, een bedrijfsfeestje of een gala, maar denk ook aan minder doorsnee gelegenheden als een verrassingsfeest, een dinertje of de opnamen van promotiefilmpjes of fotoshoots. De Hummer H2 is een klasse apart, en het huren van deze grote jongen garandeert een echte topervaring! Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan en ontvang van ons de scherpste prijs voor het huren van een limo. Wil je meer info? Neem dan contact met ons op!

Hummer Limousine Multi Media

Limousine Land; dé specialist in limousine verhuur met het oog op topkwaliteit en prijs.

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland - Links