De Lincoln Stretched Limousine

offerte aanvraagJe ziet ze wel eens statig door de straten glijden; de Lincoln Stretched Limousine. Een schoonheid van ruim negen meter lang, hagelwit en voorzien van alle denkbare luxe. De vloot van Limousine Land bestaat uit 15 van deze indrukwekkende limo's, allemaal verkeren ze in perfecte staat. Limousine Land hanteert zeer strenge eisen over de compleetheid en netheid van de limousines die wij in de verhuur hebben, en daarom stapt u altijd in een nieuw type limousine waarin het u aan niets zal ontbreken.

goedkope limousine

Bij goede limousine service is de limousine ontworpen om comfortabel te zijn, en dat zult u terug zien in de limo die u huurt. Laat u wegzakken in de hoekbank van soepel leer en geniet van de adembenemende sfeer die er in een limousine hangt. De verlichting is afgestemd op uw gezelschap. Onder de sterrenhemel kunt u een flesje champagne openmaken of een andere versnapering genieten uit de goed gevulde minibars. De geblindeerde ramen zorgen voor privacy en de climate control verkoelt of verwarmt uw gasten. Verder zit er in de limousine een tv met dvd speler en kunt u een muziekje opzetten wat de stemming zeker zal verhogen met de uitstekende geluidsinstallatie. Er blijft nog zoveel te vertellen over een limousine, maar dat zou bijna de pret bederven. Ervaar zelf hoe comfortabel het is om in een limousine naar uw feest te rijden, of naar een andere locatie die u gaat bezoeken.

limo verhuur

Alle limousines zijn zeer compleet en super stretched. Dat is heel comfortabel genieten met acht personen. Wil je weten wat een limousine huren kost? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan en ontvang van ons de scherpste prijs voor het huren van een limo. Wil je meer info? Neem dan contact met ons op!

Limousine Land; dé specialist in limousine verhuur met het oog op topkwaliteit en prijs.

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland - Links