Limousine huren in Limburg

limousine verhuur Altijd al willen rondrijden in een adembenemende, negen meter lange Lincoln Stretched Limousine? Bij Limousine Land kunt u in Limburg de nieuwste limousines huren voor het laagste tarief. Inclusief chauffeur en complete limousine service. Dankzij onze unieke formule biedt Limousine Land verhuur van enkel de meest complete limo's in heel Nederland voor de laagste prijzen, nu ook in Limburg! Bent u benieuwd wat het zou kosten om met uw gasten rond te toeren in zo'n hagelwitte limousine? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een limo in Limburg of bel voor meer informatie 085 - 068 55 38!

Met de Limousine door Limburg

Het huren van een limousine maakt van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Gaat u trouwen in het prachtige Limburgse land? Of heeft u een bijzondere gelegenheid in één van de toptenten in Maastricht? Monden vallen open van verbazing als u en uw gasten arriveren in één van onze prachtige limousines. Limousine Land stelt aan haar aanbieders hoge eisen omtrent de verhuur van de limo. Altijd de nieuwste modellen en van alle denkbare luxe voorzien, maar ook altijd gereden worden door een gecertificeerd chauffeur met jarenlange ervaring. Ook in Limburg vindt u ons nu, waar onze aanbieders van limousine verhuur topkwaliteit én een lage prijs hoog in het vaandel hebben gesteld.

Complete limousine arrangementen in Limburg

Limousine Land biedt voor elk wat wils. De klassieke Lincoln Stretched Limousine is een prachtige verschijning in zijn klasse, maar de Hummer Limousine daarentegen streeft de klasse voorbij met zijn imposante uiterlijk. Ook een Hummer Limousine vindt u in de verhuur van Limousine Land. De Hummer limo is net als de Lincoln Limousine voorzien van alle weelde en luxe, maar zijn exterieur is buitengewoon stoer en indrukwekkend. Wilt u meer weten over onze arrangementen in de Lincoln en Hummer limo's? Neem dan contact op met Limousine Land 085 - 068 55 38. Weet u al genoeg en wilt u enkel nog horen hoe betaalbaar het huren van een limousine is? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan!

Limousines van Limousine Land vindt u in Limburg o.a. in;

  • Wessem
  • Maastricht
  • Roermond
  • Sittard
  • Nieuwstadt
  • Susteren
  • Venlo
  • Weert
  • Valkenburg

Limousine Land; dé specialist in limousine verhuur met het oog op topkwaliteit en prijs.

 

 

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland - Links