Over Limousine Land

Offerte aanvraag limo verhuur Limousine Land staat voor jarenlange ervaring en eersteklas limousines. De aangesloten bedrijven rijden enkel met de meest luxe stretched limousines met de hoogste eisen omtrent netheid en compleetheid. En zoals het hoort zijn de chauffeurs van het hoogste niveau; gediplomeerd, professioneel en met jarenlange ervaring. Zij zijn gastvrij en laten je zien hoe je optimaal kunt genieten van hun limo.

Doordat Limousine Land een landelijke dekking biedt voor het huren van limo's kunnen we sterk concurreren met de prijs zonder dat daarbij de hoge kwaliteit verloren gaat. Alle prijzen zijn ingericht naar het all-inclusive concept; inclusief btw, kilometers, reistijd en alle luxe. Zo vindt je in je limousine een bar met frisdranken en champagne en bij uitstappen ligt de rode loper voor je klaar. Bovendien zijn alle leden van Limousine Land in het bezit van de benodigde vergunningen.

We halen je op op elke gewenste bestemming in de Benelux. Met 8 personen kunnen jullie plaatsnemen op de comfortabele leren banken en je laten wegzinken in de zee van luxe. De sfeer in een limousine is optimaal aangepast met sfeerbelichting en zonder meer zul je je direct vergapen aan het spectaculaire interieur van de limo. De zeer uitgebreide bar staat geheel tot jullie beschikking om jullie tijdens de rit te voorzien van een frisse of alcoholische versnapering. De chauffeur zal zich dienstbaar opstellen en vragen of jullie behoefte hebben aan een filmpje of liever een beetje muziek om in de stemming te komen. Als je uit de limousine stapt zal de rode loper op straat liggen om je in stijl uitgeleide te doen.

Limousine service

Ervaar de luxe van een lange limousine als een vip en geniet van de tv met dvd speler, de comfortabele leren banken en de spectaculaire sfeer waartoe de limo is uitgerust.

Wil je ook een limousine huren en ontdekken wat het kost? Klik dan hier. Als je meer informatie wilt, mail of bel ons dan.

Limousine Land; dé specialist in limousine verhuur met het oog op topkwaliteit en prijs.

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland - Links