Limousine huren in Drenthe

limousine verhuur Limousine Land heeft aangesloten limousine verhuur bedrijven door heel Nederland. Doordat Limousine Land nooit ver weg is kunnen wij de prijzen laag houden, zonder daarvoor te hoeven inleveren op de kwaliteit en service. Ook in Drenthe staan wij voor u klaar om u mee te nemen in onze schitterende Lincoln Limousine. Heeft u een uitje of evenement in Drenthe op de agenda staan? Neem vrijblijvend contact op met Limousine Land of vraag gratis een offerte aan, en maak uw dag onvergetelijk met een ritje in een hagelwitte limo.

In de Limo door Drenthe

Een limousine huren is een ervaring die je niet snel vergeet. De Lincoln Strectched Limousine is een indrukwekkende limo van negen meter lang, hagelwit en voorzien van alle weelde en luxe. Onze limousine verhuur in Drenthe brengt je onder andere in verbluffende stijl naar de TT, of geeft een gulden randje aan je zilveren huwelijk. In de limousine naar het stadhuis, of lekker onderuit op de hoekbank met een glaasje champagne, op weg naar je favoriete uitgaansgelegenheid in Drenthe. Het kan allemaal en is beter betaalbaar dan je denkt. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor limousine verhuur in Drenthe of laat je verrassen door onze mogelijkheden. 

 

Limousine arrangementen in Drenthe

Limousine Land ambieert diversiteit. Naast onze superdeluxe Lincoln Limousines hebben we ook een groot aantal indrukwekkende Hummer Limousines in onze vloot staan. Deze Hummer limousines zijn evenals de stretched limo's voorzien van alle weelde en luxe. Daarmee kun je in onze arrangementen kiezen voor stijl en klasse of voor imposant en opvallend. Onze limousine arrangementen zijn in heel Drenthe te huren voor alle bijzondere gelegenheden. Wil je meer info? Bel met Limousine Land 085 - 068 55 38 of vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Limousines van Limousine Land vindt u in Drenthe o.a. in;

  • Assen
  • Coevorden
  • Emmen
  • Hoogeveen
  • Meppel
  • Aa en Hunze

Limousine Land; dé specialist in limousine verhuur met het oog op topkwaliteit en prijs.

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland - Links