Limousine huren in Amsterdam

limousine verhuur Limousine Land biedt betaalbare topkwaliteit in limousine verhuur in Amsterdam. Door onze unieke formule kunnen we limousine verhuur bieden in heel Nederland. Met deze spreiding kunnen we de prijzen laag houden, zonder op de kwaliteit te hoeven inleveren. Limousine Land stelt de hoogste eisen aan de bij ons aangesloten limousine verhuur bedrijven omtrent de netheid en compleetheid van de limo. Zo moet de Lincoln Stretched Limousine altijd van het nieuwste model zijn en worden gereden door een gecertificeerd chauffeur met jarenlange ervaring. Heeft u binnenkort een bijzondere dag in Amsterdam op de agenda staan? Ontdek dan snel wat het huren van een limousine in Amsterdam precies kost. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan, of bel voor meer informatie gratis met Limousine Land 085 - 068 55 38.

Limousine door de grachten van amsterdam

In de Limousine door Amsterdam

De negen meter lange, hagelwitte Lincoln Stretched Limousine is een elegante lust voor het oog. De limo is vanbinnen voorzien van alle weelde en luxe. DVD, TV's, een sterrenhemel, minibar en noem maar op. Zak lekker achterover in de leren hoekbank met een glas champagne en geniet. De limo's zijn te huur voor praktisch elke gelegenheid. Of het nu gaat om een gala, een vrijgezellenfeest of een trouwdag, een limousine huren verhoogt de sfeer optimaal! Een zomerse toer langs de Amsterdamse grachten, uit eten in de meest romantische eettentjes in de grachtengordel gevolgd door een zwoele nacht in bruisend hartje Amsterdam? Vraag snel een offerte aan om te ontdekken hoe goedkoop een limousine huren in Amsterdam al kan zijn!
 

Een stoere Hummer limo huren!

Het kan natuurlijk zo zijn dat je de klassieke Lincoln Stretched Limousine iets te elegant vindt en dat je je liever zou laten rijden in een stoere Hummer H2 Black Edition. Ook de Hummer limo kun je voordelig huren bij Limousine Land en komt net als de traditionele Lincoln Limo met alle extra's en een zeer ervaren chauffeur! Het grote verschil zit hem echter in de uitstraling. De Hummer H2 is 11 meter lang en ziet er indrukwekkend gevaarlijk uit op zijn hoge wielen en met zijn robuuste lijnen. Is de Hummer limousine iets voor jou? Ook voor het huren van de Hummer limo in Amsterdam vraag je een vrijblijvende offerte aan bij Limousine Land. Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Limousine Land; dé specialist in limousine verhuur met het oog op topkwaliteit en prijs.

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland - Links