Limousine huren in Breda

limousine verhuur Een hagelwitte Lincoln Stretched Limousine waar de sterrenstatus vanaf spat. Voorzien van alle denkbare luxe, een goedgevulde minibar en gereden worden door een ervaren chauffeur met certificaat. Dat moet toch hartstikke duur zijn?
Limousine Land is een uniek samenwerkingsverband tussen limousine verhuurbedrijven door heel Nederland. Samen zorgen wij voor een volledige dekking door heel het land, en zorgen ervoor dat we de mooiste limousines bieden, tegen de zachtste prijsjes. Ook in Breda verhuren wij onze adembenemende limo's voor uw bijzondere gelegenheid. Wilt u binnenkort door Breda gereden worden in de negen meter lange Lincoln Limousine? Vraag dan snel een offerte aan en ontdek hoe goedkoop dit al kan!

Centrum van Breda

Met de limo door Breda

De ideale romantische avond, samen naar het Chassé. Met uw vrienden op stap in het Holland Casino en arriveren in stijl. Of uw entree maken met uw collega's over de rode loper bij uw speciale gelegenheid. Het huren van zo'n spraakmakende limousine maakt van iedere gelegenheid iets onvergetelijks. Stap in de limo, laat u wegzakken in de hoekbanken van soepel leer en geniet van een verfrissende versnapering uit de naar wens gevulde minibar. De sfeer, de verlichting, de muziek en de flatscreens brengen u en uw gasten in de juiste stemming. Aangekomen op uw gelegenheid wordt voor u de rode loper uitgelegd en zullen alle omstanders zich een moment afvragen welke beroemdheid u bent. Dit zijn duidelijk mensen die nog nooit van Limousine Land hebben gehoord!
Benieuwd of u binnenkort in een spetterende limousine door Breda toert? Vraag direct online een offerte aan of bel met Limousine Land 085 - 068 55 38

Limo naar Metzz Breda

Stoere Hummer huren in Breda!

Ook in Breda is hij gearriveerd: de grote broer van de klassieke Lincoln Limo, de stoere Hummer H2 Limousine. Een superstretched limo die alles is wat zijn kleine zusje niet is: stoer, groot en ruig. De Hummer Limo is evengoed voorzien van alle luxe, maar is op zijn uiterlijk ontworpen voor de liefhebber van indrukwekkende limo's. Ook in Breda biedt Limousine Land u een ritje in deze spraakmakende wagen. Wilt u meer weten over de Hummer Limousine? Bel dan vrijblijvend met Limousine Land op 085 - 068 55 38, of vraag online een offerte aan voor het huren van een Hummer limo in Breda!

Limousine Land; dé specialist in limousine verhuur met het oog op topkwaliteit en prijs.

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland - Links