Limousine huren in Den Bosch

limousine verhuur Limousine Land is een uniek samenwerkingsverband tussen limousine verhuurbedrijven door heel Nederland. Door deze landelijke dekking zijn de limo's van Limousine Land altijd in de buurt. Ook in Den Bosch kunt u één van onze hagelwitte limousines huren voor uw bijzondere gelegenheid.
Speerpunt van ons beleid is een hoge kwaliteit en een lage prijs. Aan de limo's in onze vloot worden dan ook de hoogste eisen gesteld. Elke negen meter lange limo is een echte Lincoln Stretched Limousine van het nieuwste type. Het statige voertuig is voorzien van alle denkbare luxe en wordt uitsluitend gereden door een ervaren chauffeur met certificaat.
Heeft u binnenkort een uitje in Den Bosch, waar zo'n adembenemende limo een prachtige aanvulling op kan zijn? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan en ontdek of u binnenkort instapt in zo'n indrukwekkende limousine.

St. Jan in Den Bosch

Met de limo door Den Bosch

Een zomerse toer door de uiterwaarden van 's Hertogenbosch, Oeteldonk vanuit de limousine eens gedenkwaardig op stelten zetten of met uw vrienden op stap in het prachtige oude stadshart. U hoeft niet lang te zoeken naar een goede reden om zo'n indrukwekkende limo te huren. Elke gelegenheid wordt gegarandeerd onvergetelijk als u zich waagt aan de bedwelmende luxe die een Lincoln Limousine met zich meebrengt. Zak weg in de hoekbanken van soepel leer, en geniet van de sferische verlichting, de flatscreens en de juiste muziek om u en uw gasten in de stemming te brengen. Wees een gastheer en serveer uw vrienden een glas champagne uit de goedgevulde minibar.
Bent u benieuwd wat het huren van een limousine in 's Hertogenbosch kost? Vraag dan direct online de vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen. Voor meer informatie kunt u ook bellen met Limousine Land op 085 - 068 55 38.

welkom 's-Hertogenbosch

Huur een stoere Hummer in 's Hertogenbosch!

Ook in Den Bosch staat 'ie nu: de grote broer van de Lincoln Stretched limo, de Hummer H2 Limousine. Dit imposante voertuig is alles wat zijn parmantige zusje niet is; stoer, groot en ruig! De nieuwe Hummer H2 limo is superstretched en ontworpen om diepe indruk te maken op uw gasten en iedereen die u in Den Bosch voorbij ziet rijden. Met de unieke formule van Limousine Land kun je deze oogverblindende Hummer limousine huren voor een zacht prijsje. Benieuwd? Bel voor meer informatie met Limousine Land 085 - 068 55 38 of vraag online een offerte aan!

Limousine Land; dé specialist in limousine verhuur met het oog op topkwaliteit en prijs.

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland - Links