Limousine huren in Roosendaal

limousine verhuur Een hagelwitte limousine van negen meter lang, compleet met alle luxe en daarin door Roosendaal gereden worden door een chauffeur. Is dat niet erg duur? Niet met de unieke formule van Limousine Land!
Limousine Land is een uniek samenwerkingsverband tussen tal van limousine verhuurbedrijven in heel Nederland. Door de optimale dekking zijn we in staat om limo's te verhuren tegen zachte prijsjes. De limo's van Limousine Land zijn altijd de nieuwste types Lincoln Stretched Limousine. Deze hagelwitte limo biedt ruimte aan negen gasten en is voorzien van alle denkbare luxe. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan voor limousine verhuur in Roosendaal of neem contact op met Limousine Land. Bel 085 - 068 55 38.

Pavilion 27 Roosendaal

In de limo door Roosendaal

Met uw vrijgezellenfeest het uitgaansleven van Roosendaal eens flink op stelten zetten en arriveren in de stijl van een rode loper? Een bedrijfsevenement waaraan u de aandacht wilt geven die het verdient? Of een romantisch avondje uit voor twee, en deze avond onvergetelijk maken? De toevoeging van een indrukwekkende limousine maakt van iedere gelegenheid gegarandeerd iets onvergetelijks! Stap in de adembenemende limo en laat u vervoeren door de heerlijke sfeer die het interieur uitstraalt. Het gevoel van een sterrenstatus zal u onvermijdelijk overvallen. Zak weg in de hoekbanken van soepel leer, nuttig een glas champagne uit de goedgevulde minibar en geniet van alle gezichten die de statige limo nastaren als hij door de straten van Roosendaal glijdt. Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid in Roosendaal op de agenda staan? Vraag dan snel een offerte aan en ontdek hoe betaalbaar het huren van een limousine voor u is!

Roosendaal

Stoere Hummer huren in Roosendaal!

De Hummer H2 Limo is de limousine onder de Hummers, zowel figuurlijk als letterlijk natuurlijk. Deze stoere Hummer is de grote broer van de klassieke Lincoln Stretched Limousine. Net als zijn parmantige zusje is hij vanbinnen voorzien van alle luxe en een prachtige inrichting. Zijn uiterlijk echter, is ontworpen om aandacht te trekken als u en uw gasten de rode loper op stappen. Groot, ruig en imposant! Wilt u binnenkort een ritje maken in deze Hummer H2 Limousine? Ook in Roosendaal kunt u deze grote jongen nu huren! Bel voor meer informatie met Limousine Land 085 - 068 55 38.

Limousine Land; dé specialist in limousine verhuur met het oog op topkwaliteit en prijs.

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland - Links