Limousine verhuur in Rotterdam

limousine verhuur Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid in Rotterdam op de agenda staan, en past het huren van een luxe limousine helemaal bij dat event? Limousine Land verhuurt limo's en Hummer Limo's in heel Nederland, dus ook bij u in Rotterdam.
Onze Lincoln Stretched Limousine is de welbekende limo die je zo af en toe statig door de straten ziet zweven, of waar u bij belangrijke evenementen de rode loper uit ziet rollen. Met 9,5 meter luxe, maakt het huren van een limo ook uw gelegenheid absoluut onvergetelijk!

SKYline Rotterdam

Rotterdam door in de limo!

De Lincoln Stretched Limousine is heel geschikt voor iedere gelegenheid. Bijvoorbeeld als trouwauto, om over de rode loper het Stadhuis van Rotterdam te kunnen betreden. Of met uw vrienden of collega's naar een voetbalwedstrijd te gaan. Al is het maar voor iets simpels als een ritje over de Erasmusbrug, want het vip-tripje in de limo is al een fantastische ervaring op zich! De Lincoln Stretched Limousine is ingericht met comfortabele banken van soepel leer, verder verfraait met prachtige sfeerverlichting en sterrenhemel. Multimedia, lcd schermen en een naar wens gevulde minibar.

Limousine huren?

Limousine Land heeft een jarenlange ervaring in de verhuur van VIP Limousines. In die tijd hebben we geleerd dat een topservice het verschil maakt. Bij ons ervaart u die service al bij het huren van uw limo, en gaat onverminderd door als u tijdens de rit vakkundig in de watten wordt gelegd.
Wilt u meer informatie over de verhuur van onze limo's in Rotterdam, of heeft u vragen over beschikbaarheid, neem dan contact op met onze servicedesk. Liever meteen een concreet prijsvoorstel ontvangen voor uw vip-trip in Rotterdam? Vraag dan vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Limousine Land; dé specialist in limousine verhuur met het oog op topkwaliteit en prijs.

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland - Links