Limousine huren in Tilburg

limousine verhuur Limousine Land biedt dankzij een unieke samenwerking limousineverhuur door heel Nederland. Door deze volledige dekking kunnen we onze prijzen spectaculair laag houden! Ook in Tilburg verhuren wij onze hagelwitte limousines tegen topprijzen! Aan de limo's in onze vloot worden de strengste eisen gesteld. De negen meter lange, imposante voertuigen moeten altijd van het nieuwste type zijn, keurig verzorgd en van alle denkbare luxe voorzien. Ook worden onze limousines uitsluitend gereden door ervaren chauffeurs met certificaat. Heeft u binnenkort een bijzonder uitje in Tilburg op de agenda staan? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan om te ontdekken of u binnenkort in zo'n statig voertuig naar uw gelegenheid gereden wordt!

station tilburg

Met de limo door Tilburg

Met je verjaardag op stap op het Piusplein en in stijl arriveren? Met je collega's naar die grote wedstrijd van Willem II, en alles tot in de puntjes hebben geregeld? Picknicken in de natuur, of met carnaval de boel eens gedenkwaardig op stelten zetten. Eigenlijk is er geen onderneming die met de toevoeging van zo'n adembenemende limousine niet onvergetelijk wordt. Stap in onze Lincoln Stretched Limousine en laat je bedwelmen door de luxe die je binnenstapt. Hoekbanken van soepel leer, een naar wens gevulde minibar, prachtige lichteffecten en perfect geluid bij de flatscreens. Een tochtje in één van onze limousines is werkelijk de perfecte toevoeging als je iets bijzonders wilt meemaken.
Ben je benieuwd hoe goedkoop wij jou zo'n ervaring kunnen aanbieden? Vraag dan online die vrijblijvende offerte aan of bel met Limousine Land: 085 - 068 55 38

Heuvelse Kerk Tilburg

Huur een stoere Hummer in Tilburg!

Jawel, ook in Tilburg hebben we ze staan. De grote broer van de parmantige Lincoln Stretched Limo; de indrukwekkende Hummer H2 Limousine! Groter en ruiger, maar even prachtig en voorzien van alle denkbare weelde en gemakken. De nieuwe Hummer H2 is superstretched en geboren om indruk te maken op je meerijdende vrienden en iedereen die je op straat ziet! Ook in Tilburg biedt Limousine Land je een tochtje met dit onvergetelijke voertuig. Wil je meer weten over deze oogverblindende limo? We vertellen je graag alle ins en outs. Gelijk uitproberen? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan!

Limousine Land; dé specialist in limousine verhuur met het oog op topkwaliteit en prijs.

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland - Links